Шість років фан-клубу братів Кличків

6 років фан-клубу Кличко: Стінг, Хемільтон, Ярмоленко і Ребров разом з нами!
Сьогодні офіційному фан-клубу братів Кличків виповнилось 6 років. Є сенс підбити проміжні підсумки.

За цей час ми опублікували 10 843 статті на klitschko-brothers.com та приблизно стільки же постів в соцмережах, зробили 1555 розсилок з новинами про братів Кличко в українські ЗМІ, прийняли в якості почесних членів фан-клубу британського співака Стінга, чемпіона Формули 1 Льюїса Хємільтона, легенду світового футболу Франца Бекенбауера, Андрія Ярмоленка, Сергія Реброва, Мирона Маркевича та ще дуже багато відомих людей. Організували 13 фан-турів та прес-турів на бої Віталія та Володимира в 5 країн світу (Німеччина, Швейцарія, США, Великобританія та Росія).

Аудиторія нашої сторінки https://www.facebook.com/klitschkobrotherscom — 230 798 користувачів. 1 056 230 користувачів- максимальне охоплення нашої публікації в facebook. Аудиторія нашої сторінки в https://www.instagram.com/klitschko_fans_official/ — 36 900 користувачів.

За 3,5 років наш проект — музей досягнень братів Кличків — відвідали близько 100 000 людей. З них 70 000 склали діти (7-15 років).
Після закінчення спортивної кар’єри Володимиром Кличко ми перегортаємо одну сторінку і розпочинаємо іншу. Будемо продовжувати наші соціальні ініціативи, лишаємо відвідування музею досягнень братів Кличків безкоштовним. І щоденно працюємо над вдосконаленням нашого нового проекту – мультіспейсу Klitschko Expo. Дякуєм колегам та партнерам за співпрацю!

Юрий Глушко Автор:

Ваш комментарий будет первым

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *